"Вечірній Харків"
"Потомствений залізничник не розлучається з паровозами і вдома". Харків'янин зібрав макет залізниці, який ще в радянські часи коштував не менше новенької "Волги". Він вражає своєю реалістичністю: тут є і вокзал, і вагонне депо, і переїзд, і поїзди, поїзди, поїзди ... Колекціонер називає своє захоплення другим життям і не готовий розлучитися з ним за жодні гроші.

Читайте також у номері: "Боротьба з грипом закінчилася для фабрики головним болем". Харківська фабрика театрального реквізиту досі не отримала грошей за марлеві пов'язки, які старанно строчила під час епідемії "свинячого грипу". Держава заборгувала підприємству майже 200 тисяч гривень.

"Час"
"Спокуса "Анжеліки", або Чи з'явиться у Харкові "весільно-епідеміологічна служба"?". У Радянському Союзі у лікарів-санепідеміологів було повне право в будь-який час зайти в будь-яку точку громадського харчування з перевіркою - і громадське харчування це знало, абревіатура "СЕС" викликала священний трепет, громадське харчування завжди знаходилося "в тонусі" . А зараз, за нинішніми правилами, санстанція повинна попередити точку громадського харчування про прийдешню перевірку за десять днів.

Читайте також у номері: "Більшість харків'ян проголосувало за Партію регіонів". Партія регіонів буде мати більшість у всіх без винятку радах і зможе самостійно приймати рішення, заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи попередні підсумки виборів до органів місцевого самоврядування.

"Газета по-харківськи"

"Інфарктна різниця". Після оголошення офіційних результатів голосування боротьба між головними кандидатами на мерське крісло загрожує перейти в активну фазу, відзначає автор статті.

Читайте також у номері: "Вони нас обікрали". Восени 2008-го лопнула найбільша у Харкові кредитна спілка. У "Слободі-кредит" харків'яни залишили 45 млн. грн. "Газета ..." дізналася, на якому етапі знаходиться розгляд цього та інших подібних справ і чи є у людей хоч якась надія повернути свої кревні

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"В області вже усі з мерами". Більшість райцентрів очолять висуванці від Партії регіонів. Деякі вже колишні керівники навіть не потрапили в бюлетені. "Комсомолка" з'ясувала, хто змагався і хто переміг на виборах у регіоні.

Читайте також у номері: "Харківський метрополітен: міфи та реальність". За час роботи харківське метро обросло історіями, фактами, легендами і байками, яких вистачить на цілу книгу. "Комсомолка" вибрала найцікавіші.

"Сьогодні"
"Загострення пристрастей: після підрахунку обіцяють суди, але харків'яни на Майдан не вийдуть". Четверту добу в Харкові вважають долю мерства. До вечора середи у Палаці спорту підрахунки вийшли на фінішну пряму, підсумовано майже 90% протоколів виборчих дільниць. Мінімальний розрив у 1-2% між Геннадієм Кернесом і Арсеном Аваковим зберігається.

Читайте також у номері: "У Харкові після заразного банкету в лікарню злягли співробітники кафе". Слідом за людьми, які отруїлися в кафе "Анжеліка" на Нових будинках, на лікарняні ліжка вирушили і працівники нещасливого закладу. Їх з діагнозом "сальмонельоз" госпіталізовано до обласної інфекційної лікарні.