Великий Слобожанський ярмарок цього року пройде на площі Свободи в Харкові. Про це 4 липня в ефірі радіо "Слобожанщина" повідомив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин. "Цього року у нас дуже великі плани на рахунок цього заходу. Якщо раніше ми проводили ярмарок у районних центрах області, то цього року прийняли рішення приурочити її до економічного форуму та провести на площі Свободи спільно з містом. Тут будуть представлені кращі виробники з усіх районів області", - зазначив С.Авершин.

За його словами, ярмарок працюватиме два дні, ймовірно - 8 і 9 вересня. Експозиції займуть практично всю площу, а навколо скверу за пам'ятником Леніну буде організована роздрібна та дрібнооптова торгівля з автомобілів. "Будуть всілякі гуляння та розваги. Крім наших, харківських, виробників, на ярмарок також приїдуть гості з Курська, Бєлгорода і українських областей", - підкреслив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Довідка "SQ". Великий Слобожанський ярмарок проводиться щорічно у вересні в різних районах Харківської області. Минулого року ярмарок пройшов 16-17 вересня в Змієві. У ній взяли участь близько 200 підприємств з усіх районів Харківської області, а також гості з Львівської, Рівненської областей України та Курської області Росії. Виручка на ярмарку склала 2,5 млн.грн.