"Час"
"Зовнішнє незалежне оцінювання: в очікуванні результатів". 23093 людини взяли участь цього року у зовнішньому незалежному оцінюванні в Харківській області.

Також читайте у номері: "Зніміть "VIP-корочки" з вітрового скла". Як повідомив заступник начальника Харківського обласного управління ДАІ Олександр Азацький, з початку цього року співробітники Державтоінспекції вилучили у автовласників 63 "документа", що нібито дають якісь переваги на дорогах.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Пильність борців з уживанням пива ослабла?". За ті п'ять місяців, що діє закон, що забороняє розпивати слабоалкоголку в громадських місцях, харків'яни придумали з десяток "відмазок" від правоохоронців

Також читайте у номері: "52 випускника написали тести на "відмінно". Це в десять разів більше, ніж за тестування двох минулих років, разом узятих.

"Сьогодні"
"Харківський жетон здорожчає після виборів на 1 гривню". У харківській підземці знову заговорили про підвищення вартості проїзду. Мовляв, зараз на перевезення одного харків'янина метрополітен витрачає 2,3 грн., а нинішній тариф не покриває і половини цієї суми. Одвічна біда нашої підземки - пільговики, проїзд яких держава забуває оплачувати.

Також читайте у номері: "Харківський скульптор подарує Гурченко її міні-копію". Незабаром одна з найвідоміших харків'янок - актриса і співачка Людмила Гурченко - отримає привіт від своєї історичної батьківщини - мініатюрну себе ж, відлиту у бронзі. Такий сюрприз виконавиці культових "5 хвилин" вирішив зробити скульптор Сейфаддін Гурбанов.