"Час"
"Завод імені Шевченка: проблема - у власності?". Однією з причин ситуації, що склалася на ДП "Харківський приладобудівельний завод імені Т.Г.Шевченка", стала відмова Російської Федерації від розміщення замовлень для ракетно-космічної галузі на українських підприємствах.

Читайте також у номері: "ДАБК уповноважений заявити ...". Майже мільйон квадратних метрів житла в Харківській області знаходиться в недобудованому стані, у тому числі 800 тис. кв. м - у Харкові, повідомив начальник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Харківській області Олександр Мальцев.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"На відкритті льодового палацу Кернес був на ковзанах, а Добкін - з ключкою". Найближчим часом споруду на проспекті Тракторобудівників зроблять комунальною, а потім передадуть дитячій спортшколі олімпійського резерву.

Читайте також у номері: "У Харкові масово розсипаються старі будинки". З потеплінням у Харкові знову виникла небезпека обвалення аварійних будівель. Фахівці попереджають, що подібні неприємності можуть відбуватися практично по всьому місту.

"Сьогодні"
"Батько Гурченко: "Якщо народиться дівчинка - хай буде Люсі!". До будинку Людмили Гурченко у Харкові несуть квіти, а друзі згадують, як у 2010-му катали актрису на метро.

Читайте також у номері: "Кернес на ковзанах і Добкін з ключкою відкрили льодову арену". Здійснилося! У Харкові на проспекті Тракторобудівників, 55-б, нарешті відкрилася льодова арена "Салтівський лід". На презентації холодного довгобуду мер випробував поле, а губернатор приклався до ключки.