Київське "Динамо" у матчі 1/4 фіналу Ліги Європи будинку зіграло внічию 1:1 з португальською "Брагою". Голи забили: Андрій Ярмоленко (6-а хв.) та Олег Гусєв (13-а, автогол).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін зазначив: "Був дуже складний матч. На мій погляд, перші 35 хвилин ми демонстрували хороший футбол, створили дуже багато моментів. Пропустили досить безглуздий гол, проте, повторюся, у нас було достатньо шансів забити, які ми не використали. Звичайно, велику роль зіграло видалення Андрія Шевченка, після чого нам необхідно було зберігати нічийний результат".

Головний тренер "Браги" Домінгуш Пасьєнсія підкреслив: "Я розумію, що одного забитого м'яча буде мало. На початку матчу нам відверто пощастило, але після видалення А.Шевченка ми почали показувати інший футбол. Намагалися грати не ризикуючи, і сподіваємося на матч-відповідь, в якому ми зможемо домогтися необхідного результату".

Матч-відповідь відбудеться 14 квітня в Португалії.

Довідка "SQ". У складі "Динамо" грали: Шовковський, Данило Сілва, Вукоєвич, Попов, Ярмоленко, Мілевський, Гусєв, Кравець (Шевченко, 46-а), Єременко, Хачеріді, Юссуф.

У складі "Браги": Артур, Паулао (Куштодіу, 46), Кака, Мігель Гарсія, Сільвіу, Саліно (Моссор, 74), Алан, Угу Віана, Вандін, Паулу Сезар, Ліма (Мейонг, 83).

Арбітр матчу - Бьорн Куйперс (Нідерланди). Попередження: Кака (34-а), Мігель Гарсія (51-а), Ярмоленко (51-а), Пауло Сезар (52-а), Шевченко (54-а), Попов (69-а).

Видалення: Шевченко (61-а, повторне попередження).