А. Аваков возглавил Харьковское областное отделение ВО "Батьківщина"

Екс-голова Харківської облдержадміністрації, депутат облради Арсен Аваков 29 червня обраний головою Харківського обласного відділення (ХОО) ВО "Батьківщина". За відповідне рішення одноголосно проголосували учасники звітно-виборної конференції ХОО ВО "Батьківщина".

У партконференції взяла участь лідер партії Юлія Тимошенко. Вона представила А. Авакова як нового керівника облорганізації і зазначила, що він "весь цей час боровся за єдність демократичної команди, провів безліч переговорів з президентом України Віктором Ющенком з тим, щоб прибрати ворожнечу і повернути наші команди в русло нормальної природної співпраці. Я думаю, що це говорить про те, що Арсен Борисович з нами невипадково. Він прийшов саме тому, що він пов'язав своє життя з Україною". Ю. Тимошенко закликала харківських партійців підтримати А. Авакова.

А. Аваков у свою чергу заявив, що не сумнівається, що "Україну чекає прекрасне майбутнє", але "легкого шляху теж не буде. Тому кожен, хто тут присутній, повинен повністю це усвідомлювати, і ми повинні твердо йти цим шляхом, демонструючи чітку позицію ".

Довідка "SQ". 21 квітня А. Аваков був призначений в.о. голови ХОО ВО "Батьківщина" замість народного депутата
Олександра Фельдмана.