До екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка відбуває ув'язнення в Качанівській виправній колонії в Харкові, сьогодні о 9.00 приїхав особистий масажист. Про це 17 січня повідомив журналістам помічник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Юрій Чумак. За його словами, масажист привіз з собою масажний стіл, і наразі Ю.Тимошенко роблять масаж (учора Ю.Тимошенко відмовилася від масажу через відсутність масажного столу).

Як зазначив Ю.Чумак, уранці Ю.Тимошенко планувала оглянути комісія Міністерства охорони здоров'я, але через те, що зараз екс-прем'єру роблять масаж, комісія не може провести огляд. За словами Ю.Чумака, процедура масажу може тривати кілька годин. Як тільки масаж закінчиться, комісія постарається оглянути Ю.Тимошенко, якщо вона сама не відмовиться від цього огляду.

Довідка "SQ". 11 жовтня 2011 р. Ю.Тимошенко була засуджена Печерським райсудом Києва до семи років позбавлення волі за перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з Росією у 2009 р. У жовтні цього року відносно Ю.Тимошенко порушено нову кримінальну справу - за покладання боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. 30 грудня Ю.Тимошенко була доставлена ​​для відбування покарання до Качанівської жіночої колонії.

Як повідомлялося раніше, робити масаж і займатися лікувальною фізкультурою Ю.Тимошенко рекомендувала комісія МОЗ, яка запропонувала екс-прем'єру фахівців у цій сфері, проте екс-прем'єр побажала, щоб масаж їй робив особистий масажист.