Керівник секретаріату Харківської обласної організації партії "Єдиний центр" Ігор Ісаєнко рішенням керівних органів партії призначений в.о. голови облорганізації партії. Про це повідомили "SQ" у прес-службі облорганізації.

"Наше головне завдання - підготовка до місцевих виборів, які призначені на 31 жовтня. Останні два роки "Єдиний центр" брав участь у всіх позачергових виборах, які проходили в Україні. Харківський регіон - не виняток. "Єдиний центр" лідирував і за кількістю перемог, і за кількістю кандидатів, поступаючись хіба що Партії регіонів", - зазначив       І. Ісаєнко. "Зараз ведеться робота з кандидатами до місцевих рад, які будуть висуватися від партійних організацій. Я сподіваюся, що під час проведення місцевих виборів відбудеться оновлення регіональної партійної організації і сформується новий формат партійних лідерів", - підкреслив він.

І. Ісаєнко зазначив, що "Єдиний центр" має зареєстровані організації в усіх адміністративно-територіальних одиницях Харківської області і, відповідно до закону про місцеві вибори, всі вони можуть брати в них участь.

Довідка "SQ". Володимир Шумілкін, який раніше очолював облорганізацію "Єдиного центру", у червні добровільно пішов зі своєї посади. "Я вийшов з партії і залишив посаду голови обласної організації, оскільки проект "Єдиний центр" затухаючи, ніякої активності немає. Партія більше не допомагає мені реалізовувати ті цілі, які я перед собою ставлю", - заявив В. Шумілкін.

І. Ісаєнко раніше очолював правління Харківської обласної організації Української народної партії, був начальником окружних виборчих штабів блоку "Наша Україна" і кандидата в президенти України Віктора Ющенка, заступником керівника регіонального виконкому "Народного союзу Наша Україна", з 2008 р. - керівник секретаріату Харківської обласної організації "Єдиного центру".