ЖК Львівський — комплекс сімейного типу

ЖК знаходиться в районі Петропавлівської Борщагівки. Вас приємно здивує розташування,тому що тут виникає враження заміського життя з всіма її перевагами: свіже повітря, відсутність галасливих проспектів і загазованості автомобілями. В житловому комплексі органічно продумані внутрішні дворики,озеленення території створюють затишок і комфорт. Тут можна прогулюватися,читати книги і просто відпочивати на свіжому повітрі. Ввечері комплекс квасиво освічується , і здається що ти опинився в казці. В комплексі не багатоповерхові забудови,приємно,коли дитину можна відпустити погуляти, бо знаєш всіх сусідів. Завдяки продуманим і сміливим плануванням-Ваша квартира буде гармонійною і комфортною.

    Квартири в http://lvivsky.com.ua/ розташовані в 10-ти поверхових цегляних будівлях з енергоефективним фасадом, з використанням найсучасніших будівельних матеріалів. В будинках є ліфти і можливість підключення кабельного телебачення. На вибір є квартири з ремонтом,під ремонт,на етапі будівництва. Комусь буде зручно переїхати в квартиру з ремонтом, а хтось зробить під свій смак. Під’їзди завжди чисті просторі. Дуже зручно,що квартири на першому поверсі знаходяться достатньо високо. Квартири світлі з панорамними вікнами видом на Київ. В квартирах передбачено автономне опалення. Всі комунікації централізовані, на що є підтверджуючі документи. Двері встановлені надійні, металеві, броньовані з декоративним оздобленням. Висока стеля. Особливу увагу слід звернути на підлогу,яка виконана машинним шляхом,завдяки чому вона дозволяє відразу вкладати ламінат, паркет або інші види покриття без попередньої підготовки. Стіни оздоблені вапняно-цементним розчином. Проводка мідна, розведена по всій квартирі. Радіатори алюміневі. Котел газовий, 2-х контурний, що дозволяє значно зменшити ваші витрати. Лічильник на газ. В квартирі встановлені енергозберігаючі вікна німецької фірми “КВЕ”, яка є лідером в даній галузі. Для покращення теплоізоляційних показників, в  вікнах встановлені 2-х камерні склопакети,які на 20% більш ефективніші в порівнянні з однокамерними.

    Також забудовник пропонує на викуп: гаражі, кладові приміщення, що є дуже зручним у використанні після заселення. Паркомісця для машин безкоштовні. На 2015 рік заплановано будівництво дитячого садочка і початкової школи на території ЖК. Інфраструктура достатньо розвинена. Для Вашої зручності в комплексі є все, що потрібно сучасній людині: продуктові магазини, перукарня, ательє, тренажерний зал, магазини будматеріалів, кафетерій, дитячий образотворчий заклад. Зручна транспортна розв'язка,4 виїздів для власників авто. Доречі, майбутнім власники квартир в новобудові,які не володіють власним автотранспортом,також не будуть відчувати труднощів,вранці добираючись на роботу або ввечері повертаючись додому: вони зможуть дістатись м.Академмістечко, а потім прямою маршруткою до самого комплексу. ЖК Львівський-це місце, де Ви зможете відчути всю красу природи, відпочити від тяжкого робочого дня і просто зрозуміти, що Ви-дома!