У Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка в Києві сьогодні, 24 липня, проходить церемонія прощання з актором, керівником театру, Героєм України Богданом Ступкою. Як повідомило інформагентство УНІАН, очікується, що о 14.00 його поховають на Байковому кладовищі. Громадська панахида почалася в театрі о 10.00, кількість охочих попрощатися з актором постійно збільшувалася, черга до будівлі театру тягнулася майже від виходу зі станції метро "Хрещатик", люди заповнили всю площу перед будівлею театру.

З актором, зокрема, прийшли попрощатися чинний президент України Віктор Янукович, колишні президенти Леонід Кучма і Віктор Ющенко, народні депутати, міністри, політики, актори. Співробітники Посольства Польщі в Україні принесли до театру вінок від польського режисера Єжи Гофмана, у фільмах якого знімався Ступка.

Як повідомив офіційний сайт Харківської облдержадміністрації, в церемонії прощання взяла участь делегація від Харківщини на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним.

Довідка "SQ". Богдан Ступка помер 22 липня на 71-му році життя.