Члени Національного бюро партії "Сильна Україна" підтримали рішення про об'єднання з Партією регіонів. Як повідомили "SQ" у прес-службі партії, це сталося 21 жовтня на засідання Національного бюро "Сильної України", під час якого були підбиті підсумки внутріпартійної дискусії з питання об'єднання з ПР.

Лідер "Сильної України" Сергій Тігіпко підкреслив, що головною метою об'єднання він бачить можливість поглибити реформи і зробити перший крок у модернізації політичного простору, почавши укрупнення українських партій. "Усі регіональні конференції підтримали об'єднання, підтримали необхідність продовження реформ", - заявив він. С.Тігіпко зазначив, що зараз важливо врахувати всі конструктивні пропозиції, які лунали під час регіональних конференцій.

Пропозиція про об'єднання партій буде винесена на розгляд делегатів з'їзду "Сильної України", який пройде 22 жовтня в Києві.

Довідка "SQ". 16 серпня С. Тігіпко і прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров заявили про прийдешнє об'єднання партій з метою консолідації реформаторських зусиль.