60% украинцев не пользуются интернетом59% жителів України, опитаних компанією "Research & Branding Group" взагалі не користуються інтернетом. Про це свідчать результати опитування, оприлюднені на офіційному сайті компанії.

З тих, хто користується інтернетом, 23% використовують мережу для дозвілля (слухати музику, дивитися фільми, читати книги, грати в ігри), 19% - для спілкування в чатах, на форумах, ведення переписки, 19% - щоб стежити за новинами, подіями в країні та світі, 17% - для роботи/навчання, підвищення професійних навичок, 12% - для пошуку друзів, 3% - для здійснення онлайн-покупок.

22% опитаних найчастіше відвідують сайт "Однокласники", 20% - "Вконтакте", 11% - "Google", 10% - "Yandex", 7% - "Mail.ru", 6% - файлообмінник "ex.ua", 5% - "ukr.net", по 2% - "Rambler", "Youtube", 1% - "Facebook", 17% - інші сайти і 26% не змогли відповісти.

Довідка "SQ". Опитування було проведено з 10 по 20 лютого у всіх регіонах країни, було опитано 2 тис. 79 респондентів. Статистична похибка становить близько 2,2%.