Пленарне засідання Верховної Ради продовжиться завтра (початок - о 10:00). Про це заявив лідер фракції Партії регіонів, член тимчасової президії Олександр Єфремов, передала "РБК-Україна".

"Ми закінчили роботу погоджувальної ради, ми домовилися, що будемо домовлятися далі. Ми не закінчуємо засідання, а переносимо його на завтра. Продовження завтра о 10:00", - заявив Єфремов.

Довідка "SQ". Сьогодні Верховна Рада VII скликання почала роботу. Депутати прийняли присягу, було сформовано п'ять фракцій.

228 голосами парламент ухвалив рішення, що працюватиме сьогодні до завершення розгляду всіх питань. На засіданні в середу, зокрема, планувалося обрати голову Верховної Ради і його заступників, а також дати згоду на призначення прем'єр-міністра України. Спікером пропонується обрати народного депутата від Партії регіонів Володимира Рибака, його першим заступником - представника Компартії Ігоря Калетника.

В ході вечірнього засідання опозиція заблокувала трибуну, періодично між депутатами від Партії регіонів і опозиціонерами виникали бійки. Близько 20.00 трибуна так і не була розблокована, і засідання перенесли.