Подозреваемый в убийстве охранников "Каравана" найден мертвымЯрослав Мазурок, який підозрюється у вбивстві трьох охоронців ТЦ "Караван" у Києві, знайдений мертвим. Як повідомила ТСН з посиланням на достовірні джерела, тіло було знайдене на будівництві біля будинку, де мешкала сім'я Мазурка. За даними джерела, Мазурок, можливо, застрелився.

Як повідомив сайт МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговельному центрі, знайдене 7 листопада в Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство. Про знайдене тіло до міліції повідомив киянин, який уранці вигулював собаку. Слідчо-оперативна група констатувала недавню смерть зовні схожого на Мазурка чоловіка, який помер від вогнепального поранення. У його одязі знайшли паспорт, поряд з трупом була зброя. Призначена ДНК-експертиза, щоб достовірно встановити його особу.

Довідка "SQ". 26 вересня у Києві, в торговельному центрі "Караван" (на вул. Луговій, 12) невідомий застрелив трьох охоронців торговельного центру й одну людину поранив. За даним фактом слідчим відділом Оболонського райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство). 10 жовтня стало відомо, що підозрюваного в цьому злочині Мазурка оголосили в міжнародний розшук. Пізніше у МВС заявили, що Мазурок знаходиться в Україні.