Президент України Віктор Янукович своїм указом призначив Леоніда Новохатька міністром культури України. Про це повідомив офіційний сайт президента.

Іншим указом Михайло Короленко призначений міністром промислової політики України.

Нагадаємо, посада міністра залишалася вакантною з 24 грудня 2012 р., коли президент звільнив з цієї посади Михайла Кулиняка. У той же день було знову утворено Міністерство промислової політики.

Довідка "SQ". Новохатько народився в с. Вечірки Пирятинського району Полтавської області. Закінчив Полтавський державний педагогічний інститут ім.В.Короленка (1975), аспірантуру і докторантуру Київського державного університету ім.Т.Шевченка. У 1993 р. - завідувач сектором зв'язків з громадськими об'єднаннями, заступник начальника Головного управління інформації та зв'язків з пресою і громадськістю Кабінету міністрів України. З 1994 р. - керівник служби з питань гуманітарної політики Адміністрації президента України. З 1996 р. - заступник, перший заступник Міністра культури і мистецтв України. У 2005-2007 рр.. - Завідувач кафедри Київського національного університету культури і мистецтв України. У 2007-2010 рр. - перший заступник генерального директора Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ". У червні 2010 р. був призначений заступником голови Київської міської державної адміністрації.

Короленко народився 20 квітня 1962 р. у Кривому Розі Дніпропетровської області. У 1986 р. закінчив Криворізький гірничорудний інститут за фахом "збагачення корисних копалин". Був головою правління АТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат". Герой України, депутат Дніпропетровської обласної ради.