Французький кутюр'є П'єр Карден не зможе взяти участь у роботі міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Харківський бузок". Про це 17 травня повідомила начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації - співголова оргкомітету фестивалю Вікторія Маренич.

За її словами, П.Карден пошкодив ногу, тому не зможе бути присутнім на фестивальних заходах. Вона зазначила, що кутюр'є надіслав оргкомітету листа, в якому зобов'язався в найближчі півроку приїхати до Харкова. За словами В.Маренич, можливо, П.Карден відвідає Харків 23 серпня - у День міста.

Довідка "SQ". IIІ Міжнародний фестиваль короткометражного кіно "Харківський бузок" пройде в Харкові 22 - 27 травня. У фестивалі візьмуть участь відомі французькі та російські знаменитості, пов'язані з кіно: актори Мілен Демонжо, П'єр Рішар, композитор Максим Дунаєвський, у складі журі - кінорежисери Алла Сурікова та Володимир Фокін, композитор Володимир Дашкевич. У рамках "Харьковской сирени" пройде фестиваль "Музика третього напряму", на якому будуть виконуватися твори, написані до кінофільмів.