Другий показ "Кіно просто неба" відбудеться 27 червня в Харкові. З тильного боку Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка на спеціально натягнутому екрані демонструватимуться українські, російські, білоруські і західні короткометражні стрічки останніх років. Захід проводить кіноклуб "Космофільм". Як повідомив 14 червня "SQ" організатор показу Андрій Терентьєв, демонстровані фільми об'єднані бажанням показати "тепло, доброту і щирість людських взаємин".

Перший показ "Кіно просто неба" відбувся у Харкові 16 травня в рамках всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця". За словами А. Терентьєва, його відвідали понад 500 глядачів. На сеансі, який тривав більше години, було показано 14 короткометражних стрічок на різні соціальні теми.

Довідка "SQ". Початок сеансу о 20.40. Показ відбудеться за участю молодіжного журналу "Palindrome" та молодіжної громадської організації "Фундація регіональних ініціатив".

Кіноклуб "Космофільм" заснований у жовтні 2008 р. Кілька разів на тиждень в кіноклубі відбуваються покази європейських, азіатських і американських художніх фільмів про історичних осіб, соціальних і духовних питаннях людини. Також проходять зустрічі-кінолекторії, на яких відвідувачі мають можливість поспілкуватися з мандрівниками і познайомиться з фото-та відеозвіти про подорожі країнами Азії та Європи. Крім Харкова, кіноклуб проводив покази в інших міста Росії та України (Бєлгороді та Севастополі).