Виставка фотохудожника Валентина Однов'юна "Спостереження" відкрилася 5 травня в фойє Харківської обласної філармонії. Автор представив 30 різножанрових чорно-білих фотографій, знятих, в основному, в 2011 р. Як повідомив "SQ" В.Однов'юн, на виставці демонструються пейзажні, репортажні фото й абстракція. Автор зобразив як природний, так і міський пейзажі Харківщини та Бельгії, яку він відвідав у 2009 р.

За словами автора, виставка спочатку була задумана як експозиція чорно-білого фото. "Такі знімки краще відображають ідею і суть самої роботи, не відволікаючи увагу на кольори", - зазначив він. Це п'ята персональна виставка В.Однов'юна. Її можна відвідати до 31 травня.

Довідка "SQ". Однов'юн Валентин Вікторович народився 1987 р. у Харкові. З 2005 р. - активний учасник обласних виставок, що проводяться на базі Харківського обласного центру народної творчості. У Харкові пройшли всі попередні його чотири персональних фотовиставки. Закінчив Харківський професійний поліграфічний ліцей за спеціальністю "оператор комп'ютерної верстки" і Харківський національний педагогічний університет ім. Г.Сковороди за спеціальністю "вчитель англійської мови". Фотографії фотохудожника можна побачити, зокрема, на сайті BBC.com і в газеті "Комсомольська правда".