Одна з харківських вулиць зі старовинними будинками буде задіяна у зйомках російсько-українського фільму "Матч" з Сергієм Безруковим у головній ролі. Про це повідомив сайт "Сегодня" з посиланням на режисера фільму Андрія Малюкова. Фільм розповідає про поєдинок, зіграний в окупованому німцями Києві влітку 1942 р. між радянською командою "Старт" (частина гравців була з київського "Динамо") і німецької "Флакельф" (збірна складалася з солдатів і офіцерів протиповітряної оборони, а також льотчиків і механіків київського аеродрому).

Як зазначив А. Малюков, спочатку планувалося знімати фільм на Хрещатику (Київ) біля ЦУМу. Але виявилося, що знімати біля ЦУМу неможливо. "Занадто багато сучасних будівель навколо, замальовувати комп'ютером їх невигідно. Тому в Хрещатик перетворимо одну з харківських вулиць - там старовинних будинків більше", - зазначив режисер.

Довідка "SQ". Бюджет "Матчу" - 10 млн.дол. Режисер фільму "Матч" Андрій Малюков вже зняв ряд військових картин, серед яких - "Я - російський солдат", "Ми з майбутнього 1".