Двом каскадерам обпекло руки 7 липня на зйомках фільму "Матч" у Харкові. Про це повідомили "SQ" у Головному управлінні МНС у Харківській області. Зйомки епізоду фільму проходили на стадіоні "Авангард" (вул. Чоботарська, 36). На стадіоні чергував підрозділ МНС.

Як відзначили в облМНС, два каскадери (1985 і 1992 р.н.) отримали легкі опіки під час зйомок спецефекту, який імітував вибух будинку. Бригада швидкої медичної допомоги, яка також чергувала на знімальному майданчику, надала медичну допомогу постраждалим і відправила їх до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Довідка "SQ". Зйомки фільму "Матч" в Україні почалися 3 червня. Картина розповідає про легендарного "матч смерті", зіграний в окупованому німцями Києві влітку 1942 р. між київською командою "Старт" (за неї виступали гравці клубів "Динамо" і "Локомотив") і німецькою "Флакельф" (збірна складалася з солдатів і офіцерів протиповітряної оборони, а також льотчиків і механіків київського аеродрому). Київські футболісти перемогли і за кілька днів після матчу були розстріляні або поміщені в концентраційний табір. Режисер фільму - Андрій Малюков. В Україні зйомки також проходять у Києві та області.