Почалося будівництво другої черги пасажирського терміналу біля станції метро "Холодна Гора" в Харкові. Про це повідомив сайт Харківської міськради з посиланням на директора КП "Харківпас" Максима Мусєєва. За словами М.Мусєєва, об'єкт розрахований на 11 платформ для обслуговування внутрішньоміських маршрутів. Там, зокрема, будуть обладнані каси, кімнати відпочинку для водіїв, зона відстою для автобусів, туалети. Проект розроблений інститутом "Харківпроект".

Довідка "SQ". Пересадочний термінал між станцією харківського метро "Холодна гора" та автобусними зупинками, що знаходяться біля станції, відкрився 20 серпня 2010 р. Пересадочний вузол представляє собою критий павільйон з металоконструкцій, огороджений антивандальної сіткою. Посадка і висадка пасажирів здійснюється на платформах (висота відповідає першій східці автобуса).

Це перший у місті пасажирський термінал такого типу. У перспективі аналогічні споруди планується побудувати на ст. м. "Героїв праці" (біля кінотеатру "Познань"), біля ст. м. "Метробудівників ім.Г.Ващенка" і "Спортивна", на автостанції біля ст.метро "Пролетарська", а також у центрі Харкова - біля ст. м. "Радянська".