Минулого року КП "Ритуал" отримало близько 950 тис.грн. прибутку. Про це 22 березня під час засідання постійної комісії міськради з питань планування, бюджету і фінансів повідомив директор КП "Ритуал" Євген Журавльов. За його словами, за ці гроші підприємство поставило нову огорожу на кладовищі № 8 по вул.Ленінградській, замінило печі в крематорії, відремонтувало огорожі на цвинтарі № 13 по вул.Пушкінській, цех ритуальної атрибутики на вул.Дмитрівській, а також провело ремонт будівлі КП.

Як зазначив Є.Журавльов, на утримання міських кладовищ цього року з міського бюджету виділили 2,8 млн.грн. За ці гроші планується утримувати й упорядковувати території міських кладовищ, військових, братських поховань та Меморіалу жертвам тоталітаризму і політичних репресій. За словами О.Журавльова, у 2011 р. з міського бюджету на ці цілі було виділено 2,7 млн.грн. За рахунок цих коштів провели санітарну очистку кладовищ та прилеглих територій, скосили траву на газонах, прибрали дороги, міжквартальні алеї, навели порядок на похованнях та меморіалі, вивезли сміття, прибрали сухостійні дерева та ін.

Довідка "SQ". КП "Ритуал" надає ритуальні послуги в повному обсязі (поховання або кремація), облаштовує місця поховань, виготовляє предмети ритуальної належності та атрибутики (труни, вінки та інше), надгробні споруди і реалізує їх, оформляє документи.

До складу КП "Ритуал" входить: 17 міських кладовищ, 5 салонів-магазинів ритуальних послуг, 11 бюро ритуальних послуг, гараж спецавтотранспорту, цех з виробництва ритуальної атрибутики та інше.