Термін введення в експлуатацію харківської електропідстанції "Павлівська" (будується в районі клубу "Місто") перенесено на 2012 р. Про це 13 липня повідомив журналістам голова правління АК "Харківобленерго" Сергій Кирик. За його словами, терміни зрушені через заборгованість КП "ВТП "Вода" в 100 млн.грн. За поставлену цьому підприємству електроенергію.

За словами С.Кирика, фінансування будівництва "Павлівської" на цей рік скорочене на 60 млн.грн., підстанції в сел.Буди (Харківський р-н) - на 30 млн.грн. Цього року планувалося ввести в експлуатацію підстанції "Павлівська" (у тому числі за рахунок кредитів) та електропідстанції "Дергачі", однак буде запущена тільки підстанція "Дергачі".

С.Кирик зазначив, що на підстанції "Павлівська" планується установка двох трансформаторів по 25 мВт і все необхідне нове обладнання. Нова підстанція буде будуватися поруч зі старою, де встановлено два малопотужних трансформатора. Після введення в експлуатацію нової підстанції стару повністю знесуть. Вартість реконструкції - 93 млн.грн.