Міжнародна агропромислова виставка-ярмарок "АГРО-2011" відкрилася 2 червня в Києві, в Міжнародному виставковому центрі. У заході беруть участь усі області України, також на виставці представлені стенди Білорусі, Болгарії, Німеччини, Італії, Китаю, Польщі, США, Росії та Чехії. Виставку відвідали прем'єр-міністр України Микола Азаров і міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

Стенд Харківської області виконаний у вигляді "Дзеркального струменя" у натуральну величину. Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук, на стенді області представлені понад 50 підприємств. Серед них - Харківська бісквітна фабрика, Лікеро-горілчаний завод "Прайм", Харківський завод шампанських вин, "Курганський бройлер", птахофабрика "Зоря", Харківський м'ясокомбінат, Харківський молочний комбінат. За словами віце-губернатора, установка стенду коштувала 85 тис.грн., а вартість експозиції - близько 90 тис.грн. Також у рамках виставки були представлені породи корів і овець, яких вирощують на Харківщині. В.Алексейчук зазначив, що серед них є і порода корів - шароле, які вирощуються на "мармурове м'ясо" (зараз в області 300 голів цієї породи). Він висловив упевненість, що експозиція Харківської області займе на ярмарку призове місце, оскільки обласний стенд - один з найяскравіших.

Крім того, окремі стенди на виставці представили ПАТ "Харківський тракторний завод ім.С.Орджонікідзе" (ХТЗ), ПАТ "Завод ім.Фрунзе", Харківський національний аграрний університет ім.Докучаєва і Національний технічний університет сільського господарства П.Василенка.