Напередодні Нового року в Харкові проаналізували вартість найпопулярніших продуктів для святкового столу. За даними Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку міськради, ціни на них такі:

  • ошийок свинини - 200-220 грн/кг;
  • філе куряче - 165-200 грн/кг;
  • ковбаса напівкопчена - від 170 грн/кг;
  • цукерки шоколадні - від 145 грн/кг;
  • оселедець - 120-155 грн/кг;
  • свіжі огірки - 75-120 грн/кг;
  • гомілка свинини - 75-85 грн/кг;
  • яйця курячі - 55-68 грн/10 шт.;
  • мандарини - 45-90 грн/кг;
  • зелений горошок консервований - 38-55 грн/400 г;
  • майонез 67% - 35-50 грн/350 г.

У супермаркетах міста ціни на спиртне такі:

  • горілка - від 184 грн/0,7 л;
  • шампанське та ігристі вина - від 113 грн;
  • вино - від 70 грн/0,75 л.