Масована ракетна атака не вплинула на теплопостачання Харкова, всі будинки у місті з теплом, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Опалювальний сезон у Харкові стартував 23 жовтня. Станом на 2 листопада опалювалося майже 100% будинків. Саме ця осінь стала рекордною за всю історію існування КП "Харківські тепломережі" -  95% будинків міста під'єднали до системи теплопостачання всього за тиждень. До війни цей процес розтягувався від двох тижнів до місяця.

За словами Терехова, внаслідок обстрілів була пошкоджена автономна котельня. Зараз комунальні служби оперативно усувають наслідки ракетних обстрілів.

Крім того, пошкоджені будівлі Обласного центру онкології, житлові будинки, поліклініка, школа, відділення "Нової пошти", підприємство. 

Усього окупанти нанесли 22 ракетних удари по місту. РФ била ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Наразі відомо про трьох загиблих та 13 поранених.

Били росіяни трьома хвилями: 

  • приблизно о 5 ранку;
  • близько 7 ранку;
  • о 7.55;

Поліція закликає містян без зайвої потреби сьогодні не гуляти - до прикладу, нерозірвана ракета лежить у парку Машинобудівників (раніше - парк Артема).