В селі Малинівка Барвінківської громади жорстоко вбито двох чоловіків, повідомляє начальник слідчого відділу ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

Першою жертвою став 44-річний чоловік, який завітав "в гості" до батька та сина. Між гостями почався конфлікт, який перейшов у бійку. Цей 44-річний чоловік та інший, 57-річний уродженець Полтавщини, штовхалися, билися ногами та руками, кусалися. Старший чоловік схопив стільця та почав забивати жертву і, коли побитий вже перестав ворушитися, чоловік перерізав йому горло ручною пилкою. 

Це відбувалося пізно ввечері, господарі будинку допомогли вимити кухню від слідів крові та винесли тіло на вулицю й продовжили пити.
Зранку чоловіки сховали труп до підвалу сарая сусідів. 

Наступного вечора до батька з сином та двох їх гостей прийшов сусід, який жив навпроти. Чоловіки випивали й знову посварилися. Під час бійки той самий 57-річний полтавчанин схопив інший стілець і вдарив сусіда по голові. Вже непритомну жертву він продовжив бити сокирою по шиї та голові. Тоді підключився другий учасник застілля - він декілька разів вдарив жертву ножем в груди та перерізав горло. Тіло компанія просто винесла за будинок та закидала речами. Зловмисники знову відмили кухню та ймовірно, планували продовжувати застілля.

Тіло першої жертви в своєму підвалі знайшла власниця будинку, яка вперше за рік приїхала додому. Другого вбитого знайшли поліцейські, коли працювали на місці злочину. 

Підозрюваних затримано. Триває досудове розслідування.