На Харківщині армія РФ намагалася провести розвідку боєм, але безуспішно. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ за 28 липня.

Так, ворог зробив безуспішну спробу розвідки боєм і зазнав втрат біля Бражківки (Ізюмський район).

Також на Слов'янському напрямку ворог чинив вогняну поразку з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Пришиб, Гусарівка, Залиман, Петрівське, Карнаухівка, Курулька, Долина та Адамівка.

На Харківському напрямку противник не припиняв обстрілів зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Уди, Шаповалівка, Питомник, Прудянка, Руська Лозова, Руські Тишки, Петрівка, Шестаково, Верхній Салтів, Старий Салтів, Печеніги, Базаліївка, Леб’яже, Чепіль.

"Російські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та селищу Кочеток. Також ворог задіяв авіацію поблизу Російських Тишків, а безпілотними літальними апаратами вів повітряну розвідку в районах Липців, Руської Лозової, Питомника, Малинівки, Чугуєва та Печенігів", - розповіли у Генштабі ЗСУ.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше у Генштабі повідомили, що на Харківському напрямку продовжуються спроби ворога наблизитися до міста. А в Ізюмському районі біля Чепеля ворог силами розвідувальної групи намагався розкрити будівництво оборони ЗСУ.