Компанія активно працює над відновленням мережі фіксованого інтернету в Харкові. Наразі функціонує 90% адрес, які постраждали від військової агресії РФ. Таким чином, послуга домашнього інтернету знову доступна для 15,5 тис. абонентів. 

Паралельно ведуться активні роботи стосовно відновлення мережі в Миколаєві. Вже 274 будинки із 305 пошкоджених знову мають доступ до фіксованого інтернету від Київстар. А на деокупованих територіях Чернігова, Ніжина, Ірпеня, Охтирки компанія відновила 100% покриття. Загалом сервіс доступний у 44 тис. багатоквартирних будинків 125 міст України.

"Наші технічні спеціалісти роблять все можливе та використовують кожну спокійну хвилину, аби відновити послуги та дати змогу абонентам бути на зв’язку. Сподіваємося, що незабаром ми зможемо почати відновлювати послугу в Херсоні, Мелітополі й інших тимчасово окупованих містах", - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар Сергій Сухорук.

Загалом станом на сьогодні Київстар продовжує контролювати 92% мережі фіксованого інтернету та 90% мобільного зв’язку. 

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія її модернізує, зокрема у Львові, Києві, Дніпрі, Старокостянтинові став доступний інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с. До кінця року така можливість з’явиться ще в 14 містах України. Компанія активно реалізовує соціальні проєкти і безоплатно забезпечує інтернетом бомбосховища по всій країні, а також модульні містечка* для вимушено переміщених осіб. 

*Компанія готова забезпечувати інтернетом ті модульні містечка, де є технічна можливість провести "Домашній інтернет" від Київстар.