Уночі РФ завдала удару керованою авіабомбою КАБ-250 по смт Ківшарівка Куп'янського району. Як повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, бомба впала поруч із п'ятиповерхівкою.

Будинок сильно пошкоджено, в одній із квартир обвалилася стіна. Також пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок. На жаль, загинула 74-річна жінка. Постраждали ще троє жінок від 35 років до 81 року, і 74-річний чоловік.

Також уночі росіяни вдарили ракетою С-300 у нежитлову будівлю в смт Великий Бурлук Куп'янського району. Будівля пошкоджена, сталася пожежа.

У червні Ківшарівка була під постійними авіаударами окупантов. Авіабомби на неї скидали кілька днів поспіль.

Ківшарівка розташована на лівому березі річки Оскіл, вище за течією на відстані 1,5 км розташоване смт Куп'янськ-Вузловий. Поруч проходить залізниця, до селища примикають великі лісові масиви. У 2001 році за даними перепису населення Ківшарівка була найбільшим смт в Україні, там проживало понад 20 тисяч осіб.

Минулої доби росіяни з артилерії, мінометів та іншої зброї обстрілювали населені пункти Богодухівського, Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Сталися лісові пожежі, у с. Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У с. Перовське в Золочівській громаді мінометним обстрілом пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. На щастя, обійшлося без постраждалих.