Харківський виш отримає понад 100 мільйонів гривень на ремонт розбитого ракетою корпусу. Кабінет міністрів видав розпорядження про виділення близько 116 мільйонів Державному біотехнологічному університету, який розташований у селищі Мала Данилівка Дергачівської громади. За ці гроші мають капітально відремонтувати покрівлю, фасад, інженерні мережі в навчальному корпусі № 1, а також провести благоустрій.

Біотехнологічний університет було утворено 2021 року внаслідок з'єднання чотирьох харківських вишів: Харківської зооветакадемії, Харківського сільськогосподарського університету, Харківського аграрного університету ім. В. В. Докучаєва, Харківського університету харчування і торгівлі. Ректорські вибори наприкінці 2021 року виграв народний депутат від "Слуги народу" Андрій Одарченко. Але він відмовився скласти мандат, і обов'язки ректора зараз виконує Андрій Кудряшов

Під час обстрілів було пошкоджено кілька корпусів і гуртожитків вишу. Головний корпус колишньої Зооветеринарної академії, який якраз розташований у Малій Данилівці, був обстріляний у ніч на 20 червня 2022 року ракетою С-300, що впала поруч із будівлею. У будівлі вилетіли вікна та двері, на подвір'ї утворилася величезна воронка.

Наслідки ракетного удару