У Харкові школу №11 назвуть на честь загиблого у теракті біля Палацу спорту Дані Дідіка. Про це повідомив депутат Харківської міськради Ігор Черняк.

З його слів, на сесії міської ради 25 січня мер Ігор Терехов дав доручення підготувати проект рішення про перейменування харківської школи №11 на Нових будинках на честь Дані Дідіка. Рішення може бути ухвалене вже на наступній сесії міськради.

15-річний Даня Дідік навчався у 11-й школі з третього класу. Близькі казали, що хлопець не пропускав жодної патріотичної акції у місті. Батько Данила розповідав, що син завжди казав: "Я маю так робити, бо йду за свою країну".

22 лютого 2015 року біля Палацу спорту у Харкові під час Маршу єдності на честь Революції гідності стався вибух. На місці загинуло двоє людей, було поранено ще 11. Згодом двоє поранених померли в лікарні. Внаслідок теракту загинули Данило Дідік (15 років), Микола Мельничук (18 років), Вадим Рибальченко (37 років), Ігор Толмачов (52 роки). Вибух став першим в історії міста терактом, внаслідок якого загинули люди. 28 грудня 2019 року Фрунзенський районний суд Харкова визнав обвинувачених у справі Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького та Сергія Башликова винними у теракті. Вони були засуджені до довічного ув'язнення. Але вже наступного дня, 29 грудня 2019 року, Дворнікова, Тетюцького та Башликова передали на непідконтрольні Україні території Донбасу під час взаємного обміну полоненими. Своєї провини вони не визнали.

У 2021 році лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук та реп-виконавиця alyona alyona випустили спільний трек пам'яті Дані Дідіка. Того ж року у Німеччині з'явився мурал харківського художника із зображенням Данила.