23 жовтня на трасі Київ-Харків-Довжанський сталася смертельна ДТП, повідомили в поліції.

Близько 14:00 на повороті недалеко від села Іскра Ізюмського району зіткнулися автомобілі "Лада" і Volkswagen Golf.

Водій "Лади" загинув. Його особу встановлюють. 35-річну жінку, яка керувала Volkswagen Golf, із травмами доправили до місцевої лікарні.

Також поліцейські шукають свідків аварії, яка сталася 6 жовтня близько 19:40 на перехресті вулиць Полтавський Шлях і Дудинської у Харкові. Водій автомобіля Volkswagen збив пішохода, який від отриманих травм помер.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Свідків ДТП просять звертатися за телефоном: 050-51-56-796 або до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції в Харківській області за адресою: Харків, вул. Маяковського, 22, до майора поліції Олексія Семененка.

У Харківській області з січня по липень 2023 року сталося 760 ДТП, у яких постраждали люди. Травми отримали 911 осіб і 102 людини загинули. За такими ДТП Харківська область посідала 5-те місце серед регіонів країни після Дніпропетровської, Львівської, Київської областей та Києва.