У селищі Новий Коротич Харківського району сталася масштабна ДТП, у якій постраждали троє людей. Як повідомили в поліції, учора, 10 жовтня, близько 15:00 на перетині траси на Київ і вулиці Сонячна зіткнулися Daewoo Lanos і Mazda СХ5. За попередніми даними, водій Lanos повертав ліворуч і не пропустив Mazda, що їхала назустріч.

Удар був такої сили, що Lanos розірвало на дві частини. У Mazda розбито моторний відсік. Також пошкоджено автомобілі Renault Laguna і ВАЗ-2106, які стояли на узбіччі.

Водій Daewoo Lanos дістав важкі травми. Його особу встановлюють. Також із травмами до лікарні відправили 35-річного водія Mazda СХ5 та його 8-річного сина. 

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Залежно від тяжкості тілесних ушкоджень, яких зазнали учасники ДТП, провадження можуть відкрити за частиною 1 або 2 статті 286 КК України.Частина 1 передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років. За частиною 2 покарання значно суворіше - від 3 до 8 років позбавлення волі.