ТРЦ "Нікольський", який потрапив під удар РФ у березні, збирається відкритися повністю. Як пише видання RAU, у середині вересня для відвідувачів відкриється перший та другий поверх ТЦ.

А у середині жовтня планується відкриття третього поверху. Наразі у ТРЦ ведуться активні роботи з відновлення.

Нагадаємо, ТРЦ "Микільський" зазнав удару з боку армії РФ у березні, тоді стався частковий обвал даху. 17 червня відкрили мінус перший поверх ТЦ, де працюють близько 30 магазинів.

"Ми серйозно ставимося до правил безпеки. У нашому ТРЦ неодноразово проводилися навчання з персоналом: як чинити під час повітряних тривог. Також ми запрошували до ТРЦ співробітників ДСНС для консультацій і разом розробляли алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій. ТРЦ оснащений зручним укриттям на мінус другому поверсі на паркінгу. Час евакуації становить лише кілька хвилин. Перевагою нашого ТРЦ залишається наявність безпечного входу до метро та підземний паркінг", - розповів Максим Гаврюшин, операційний директор Budhouse Group.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


За його словами, відвідуваність працюючого поверху становить 35-40%. У середньому товарообіг працюючих орендарів становить 45% від довоєнного, але є орендарі, що навіть перевищують довоєнні показники або близькі до них – насамперед це ювелірні вироби та електроніка.