Мер Харкова Ігор Терехов 21 грудня з офіційним візитом відвідав АТ "Укренергомашини". З нагоди Дня енергетика України мер вручив 13-ти працівникам підприємства почесні грамоти виконкому міськради та подяки міського голови.

Ігор Терехов подякував заводчанам за працю в прифронтовому місті.

Мер також розповів про ухвалений бюджет міста на 2024 рік і на що підуть міські гроші, про відновлення Північної Салтівки та зазначив, що громадський транспорт і метро залишаться безкоштовними і наступного року.

Зі свого боку, гендиректор "Укренергомашин" Віктор Суботін подякував Ігорю Терехову за візит і увагу до підприємства.

"Сьогодні для нас велика честь приймати мера на нашому підприємстві. Незважаючи на війну, яка прийшла на нашу землю, заводчани разом із Вами та всім містом наполегливо працюють для прискорення нашої перемоги", - сказав Віктор Суботін та запросив Ігоря Терехова на святкування 90-річного ювілею АТ "Укренергомашини" наступного року.

Також Віктор Суботін ознайомив мера з виробничими потужностями заводу. Зокрема, вони відвідали цехи №№53, 83 та 55, де Ігор Терехов поспілкувався з працівниками підприємства. Серед основних питань робітників - безперервна допомога ЗСУ, ремонти пошкоджених РФ житлових будинків, вирішення транспортних проблем, відкриття дитячих садочків і метро шкіл, а також будівництво першої підземної школи в Індустріальному районі міста.

Візит завершився невеликим концертом.