Російські війська хочуть перейти річку Оскіл і захопити Куп'янськ. Про це повідомила речниця 14-ї бригади ім. князя Романа Великого Надія Замрига.

Атаки тривають, незважаючи на зміни погоди - сніг і мороз. 

За її словами, на штурми росіяни кидають колишніх в'язнів. Використовується нова тактика: піхоту підвозять на рубежі танками та БМП.

Про те, що війська РФ продовжують атакувати на Куп'янському напрямку, повідомив і командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський. Для штурмів українських позицій на всіх напрямках використовують підрозділи "Шторм Z", "Шторм V", які сформовані з ув'язнених і військових штрафників. За даними генерала, росіяни намагаються вийти до села Синьківка, щоб продовжити наступ на Куп'янськ. Голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що за добу 20 листопада ЗСУ відбили 10 атак у районах Синьківки та Петропавлівки

Прорвати оборону ЗСУ біля Синьківки росіяни намагаються вже тривалий час - з літа. Однак просування на цій ділянці фронту в них немає.

ЗСУ завдають російським підрозділам значних втрат. Від початку листопада на ділянці оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" (від Вугледара до Куп'янська) було ліквідовано понад 6,5 тис. російських військових, знищено або пошкоджено близько 800 одиниць військової техніки: серед них 79 танків, 136 одиниць броньованої техніки та 170 різних зразків артилерії.