Батьки російських окупантів радять синам ламати собі руки та ноги, щоб їх відправили на лікування до шпиталю. Про це свідчить телефонна розмова російських загарбників, перехоплена СБУ.

"Я вирішив! Зараз о четвертій змінюся, і якось на сходах ногу зламаю. Не можу я, тату, мене трясе вже. Трясе страшно, пипець. Не можу я тут перебувати вже", – панічно розповідає окупант, який дислокується в Харківській області.

Батько зрадів перспективі повернення сина, але коли той згодом передзвонив і сказав, що не зміг нічого зламати, дав цінну пораду.

"У нас в молодості косили пацани: обмотуєш рушником або ганчіркою якусь руку, мочиш її, підходиш до якогось кута і об кут прямо рукою б'єш. І не так боляче, і кістка ламається", - поділився "мудрістю" батько росіянина.

"Дуже слушна порада – чим більше окупантів "зламаються", тим швидше наші захисники впораються в бою з рештою, щоб Україна перемогла!", - зазначили у СБУ.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, раніше у перехопленні СБУ російські окупанти скаржилися на "ювелірну" роботу українських мінометників та артилеристів.