Харківський супермаркет мережі "Сільпо" потрапив до числа найкращих магазинів Європи. Відповідний рейтинг опублікувало видання European Supermarket Magazine, повідомляє Асоціація рітейлерів України.

Автори рейтингу враховують найінноваційніші дизайнерські концепції магазинів, відкритих або оновлених на європейському ринку рітейлу.

Так, у 2022 році редакція ESM обрала 32 найкращі магазини з 15 країн Європи. Зокрема, до списку увійшли супермаркети з Австрії, Німеччини, Данії, Португалії, Швейцарії, Нідерландів, Франції, Бельгії, Італії, Болгарії, Словенії, Фінляндії, Ірландії та Польщі. Єдиним представленим українським рітейлером була мережа "Сільпо".

До найінноваційних супермаркетів потрапив представник торгової мережі "Сільпо", розташований у ТРЦ "Нікольський" на вулиці Пушкінській у Харкові. Магазин постраждав від ракетного удару по торговому центру, але його вже відновлено та відкрито для відвідувачів.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Також до списку найбільш антуражних супермаркетів поряд із харківським увійшли магазини мережі "Сільпо" в Умані та Києві.