"Харківгаз" провів перерахунок для споживачів. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Так, у червні було здійснено перерахунок на 18,7 млн. гривень для споживачів, які виїхали у зв'язку з окупацією, або будинки яких були повністю зруйновані. Послугою користувалися 71 080 споживачів.

"Перерахунок (зупинення) нарахувань за розподіл газу АТ "Харківгаз" та АТ "Харківміськгаз" здійснюють у разі пошкодження об'єктів газорозподільної інфраструктури, які позбавили споживачів можливості користуватися послугами розподілу газу. Перерахунок проводиться на підставі актів аварійних та технічних служб за період з моменту газових мереж до відновлення можливості споживачів користуватися природним газом, перерахунок також може бути здійснений за заявою власника будинку, - пояснили у "Харківгазі".

Нагадаємо, Харківська ТЕЦ-5 готова до нового опалювального сезону. Як повідомили на підприємстві, основні роботи з підготовки обладнання до опалювального періоду завершено.

За словами голови правління Харківської ТЕЦ-5 Олександра Мінковича, підприємство не припиняє подачу теплоносія та генерацію електроенергії для міста, незважаючи на обстріли та високі ціни на газ.