На Харків'ян очікують різкі перепади погоди. Потепління, що почалося на минулих вихідних, зміниться різким похолоданням в середині тижня. До кінця тижня стовпчик термометра знову спрямує вгору.

20 лютого, понеділок

Ранок почався з -1°, ясно. Вдень потеплішає до +1°, але небо вкриють хмари. Без опадів.

21 лютого, вівторок

З ранку +1° очікується сильний дощ зі снігом. Вдень до +4°, дрібний дощ, якому на зміну прийде невеликий дощ зі снігом. Увечері похолодає до -2°.

22 лютого, середа

Температура повітря від -4 ° до -8 °. З ранку й до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

23 лютого, четвер

Зранку -12°. Вдень мороз слабшає до -6°. Увечері температура почне падати до -10°. З ранку до вечора триматиметься ясна погода. Без опадів.

24 лютого, п'ятниця

Зранку -10°. Але вдень різко потеплішає до нуля. Ранок ясний, з середини дня погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

25 лютого, субота

Від -1 ° до +3 °. Увечері буде триматися хмарна погода. До світанку почнеться дрібний сніг, але до середини дня має припинитися.

26 лютого, неділя

Вранці +2 °, вдень +10 °. Увечері небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Різкі перепади температури навколишнього середовища можуть бути небезпечними для організму людини. Вони можуть спричинити непритомність через зниження кров'яного тиску і кисню в мозку. Якщо організм перебуває у стані стресу, він може стати більш вразливим для інфекцій, таких як застуда або грип. Крім того, різкі перепади температури можуть погіршити стан людей, які страждають від деяких захворювань, таких як астма, артрит і серцево-судинні захворювання.

Щоб уникнути цих небезпек, рекомендується носити одяг відповідно до погодних умов, пити достатню кількість води й уникати тривалого перебування на холоді.