Під Харковом позашляховик влетів у бетонний блок та спалахнув. Як повідомили у ДСНС, трагедія сталася вночі 19 січня у Малій Данилівці.

30-річний водій Jeep Grand Cherokee не впорався з керуванням та врізався в бетон. Внаслідок зіткнення машина спалахнула, площа пожежі склала 7 кв. м.

Постраждалого водія та пасажирку позашляховика з травмами хребта госпіталізували.

О 23:04 рятувальники локалізували вогонь та о 23:18 - ліквідували.

Ще навесні радник голови МВС Антон Геращенко просив місцеві загони тероборони прибрати бетонні блоки з блок-постів, аби прискорити рух транспорту українськими дорогами. За його словами, через бездумне перегородження магістралей бетонними блоками на в'їздах та виїздах до Києва утворилися величезні затори.

На харківських вулицях й трасах області також встановлені блоки. Якщо вдень водії їх бачать і дотримуються швидкісного режиму, то ввечері та вночі - ситуація складніша: без вуличного освітлення бетонні блоки на дорозі не завжди видно, особливо якщо людина давно не була в місті і не знає загальної обстановки. Наприклад, минулого літа в Харкові машина влетіла у блокпост на дорозі та перекинулася. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження й був доставлений до лікарні.