Поліцейські притягли до відповідальності харків'янку, яка неналежно виконувала свої батьківські обов'язки. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Харківської області.

Так, 19 липня під час рейду працівники ювенальної превенції спільно з поліцейськими та представниками служби у справах дітей Київського району перевірили сім'ю, яка перебуває на обліку як опинилася у складних життєвих обставинах.

У будинку не було продуктів харчування, а 37-річна мати у присутності правоохоронців принижувала і кричала на 15-річного сина-інваліда.

Поліцейські передали сім'ї продуктовий набір. На матір хлопчика поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) та ст. 184 (невиконання батьками чи особами, які їх замінюють, обов'язки щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше у Харкові правоохоронці вилучили 13-річну доньку у неадекватного батька. Чоловік зловживав алкоголем, не працював і знущався з дітей. Враховуючи ситуацію, що склалася в сім'ї, ювенальні інспектори вирішили передати 13-річну дівчинку під опіку тітки.