На Харківщині триває ремонт траси М-03 "Київ – Харків – Довжанський". Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

На підприємстві зазначили, що за час бойових дій траса М-03 стала "дорогою життя".

"Ця дорога важлива для життєдіяльності Харківської області, тому забезпечення швидкого та безпечного пересування нею є одним із пріоритетів роботи шляховиків", – повідомили в облавтодорі.

Зокрема, минулого тижня шляховики виконували роботи з аварійного ремонту у Полтавському напрямку. На ділянці від Валок у бік Пісочина бригади робітників заливали ями на дорозі гарячим асфальтобетоном. Крім того, у липні вдалося заасфальтувати проблемну ділянку дороги М-03 "Київ – Харків – Довжанський" у межах Коротича.

У Службі автомобільних доріг у Харківській області просять водіїв звертати увагу на попереджувальні знаки та дотримуватись правил безпеки дорожнього руху, а також закликають усіх бути пильними, оскільки в регіоні продовжуються бойові дії.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, до 19 серпня буде закрито залізничний переїзд на 23 км перегону Люботин – Нова Баварія. Об'їзд можливий через шляхопровід міста Люботин.