Ліцеї окупованого Ізюму з 1 вересня розпочнуть навчальний рік дистанційно. Відповідне рішення було ухвалено 17 серпня на засіданні виконавчого комітету Ізюмської міськради, яке відбулося в режимі онлайн.

У мерії зазначили, що хоча більшість навчальних закладів в Ізюмі зруйновано внаслідок військової агресії, міська влада завдяки комунікації з педагогічними колективами та учнями, які евакуювалися на підконтрольну територію України та до країн ЄС, зберегли всю освітню мережу у місті.

"Завдяки цьому всі 11 освітніх закладів, які раніше працювали в Ізюмській громаді, збережено та матимуть можливість продовжувати свою роботу за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету України", - зазначили у міськраді Ізюма.

У свою чергу мер Ізюма Валерій Марченко доручив Управлінню освіти Ізюмської міськради вжити всіх необхідних заходів, щоб навчальний рік для ізюмських ліцеїстів розпочався вчасно.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, у Харкові навчальний рік для школярів розпочнеться у дистанційному режимі. Як повідомив харківський міський голова Ігор Терехов, 1 вересня школи не відкриють із метою безпеки.