На харківському фронті тривають бойові дії: ворог обстрілює населені пункти Харківської області та завдає по них авіаудари. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ за 15 серпня.

На Харківському напрямку противник обстріляв з танків та реактивної артилерії райони населених пунктів Світличне, Шаповалівка, Прудянка, Дементіївка, Питомник, Великі Проходи, Руські Тишки, Перемога, Верхній Салтів, Гусарівка, Базаліївка, Стара Гнилиця та Протопопівка. Наніс авіаудари біля Ртищівки та Верхнього Салтова.

На Слов'янському напрямі ворог вів вогненну поразку з артилерії різних типів неподалік Великої Камишувахи, Бражівки, Залимана, Вернопілля, Мазанівки та Богородичного.

У напрямку Тихоцьке – Долина противник намагався йти на штурм, але отримав відсіч, зазнав втрат і відступив.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Днем раніше на Харківському напрямку противник обстрілював з танків та артилерії різних типів райони населених пунктів Уди, Борщова, Золочів, Безруки, Нове, Ртищівка, Руська Лозова, Черкаські Тишки, Петрівка, Старий Салтов, Мосьпанове, Коробочкіне, Пришиб, Байрак та Чепіль. Наніс авіаудари біля Перемоги, Питомника та Верхнього Салтова.

На Слов'янському напрямі здійснював вогняну поразку із ствольної та реактивної артилерії недалеко від Грушувахи, Долини, Краснопілля, Дібровного, Курульки, Протопопівки та Норцівки. Українські воїни відбили штурм у напрямку Долини.