Учора, 14 березня, РФ знову вдарила по аеродрому в Коротичі. Росіяни влучили двома ракетами С-300 у ті самі порожні ангари, які обстріляли й 12 березня. Про це розповів начальник ГУНП України в Харківській області Володимир Тимошко, пише "Думка".

Прильоти були близько 14:20, коли мешканці Харкова чули вибухи. Мер міста Ігор Терехов повідомляв про влучання у передмісті.

За словами Тимошка, одна ракета влучила у воронку від попереднього обстрілу. Він зазначив, що внаслідок ракетної атаки ніхто не постраждав.

Аеродром "Коротич" — це спортивний аеродром, розташований неподалік селища Новий Коротич. Він призначений для запуску та випробування авіамоделей, а також виконання парашутних стрибків.

Аеродром та аероклуб імені Гризодубової в Коротичі росіяни обстрілювали й на початку повномасштабного вторгнення: перший удар вони завдали в березні 2022 року, 4 і 5 червня того ж року були нанесені ще 7 ударів. На аеродромі не було жодної військової техніки - лише літаки, які використовували для навчальних, ознайомчих та туристичних польотів.