У звільненому Ізюмі очікуються проблеми із проходженням майбутнього опалювального сезону. Про це в інтерв'ю виданню "Главком" повідомив мер Ізюма Валерій Марченко.

За його словами, цієї зими в Ізюмі не буде централізованого опалення, і найбільші проблеми з теплом очікуються в багатоповерхових будинках.

"Думаю, буржуйки не врятують ситуацію. Вони у приватному секторі. А у багатоповерхівках? Коли закінчать роботу військові, аналізуватимемо. Можливо, будемо встановлювати якісь мобільні котельні. Імовірно, 90% з опаленням будуть дуже великі проблеми в багатоповерхівках", - розповів Валерій Марченко.

Мер Ізюма додав, що зараз у місті немає води, світла та зв'язку. Щоб відновити подачу електропостачання, фахівцям потрібно не менше тижня.

"Наразі військові встановлюють Starlink та роздають WiFi. Люди можуть приходити до точок, де є зв'язок, і телефонувати рідним. Щодо гуманітарної ситуації – вона не критична. З 12 вересня обласна адміністрація організує конвої з гуманітаркою до містаЙ", – додав Валерій Марченко.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше депутат Ізюмської міської ради Максим Стрельник заявив, що внаслідок агресії РФ в Ізюмі зруйновано понад 80% інфраструктури.