Російські війська активно використовують авіацію у Харківській області. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, ворог завдав авіаційних ударів біля Старого Салтова (колишній Вовчанський район) та Мосьпаново (Чугуївський район).

Крім того, за даними Генштабу, за минулу добу противник використав штурмову та армійську авіацію для ударів біля Верхнього Салтова, Ртищівки, Українки та Байраку.

На Харківському напрямку армія РФ обстрілювала з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Харків, Уди, Дементіївка, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Великі Проходи, Прудянка, Протопопівка, Петрівка, Старий Салтів, Верхній Салтів, Мосьпанове та Коробочкино.

На Слов'янському напрямку зафіксовано обстріли неподалік Долини, Бражківки, Норцівки, Дубровного, Мазанівки та Богородичного. Крім того, ворожа авіація знову діяла біля Залимана.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Раніше росіяни вдарили по Харківській області з гелікоптерів. Удари були завдані біля Верхнього Салтова (Вовчанський район) та Пришибу (Балаклійський район).