Російські війська продовжують обстрілювати Харків, при цьому географію та час обстрілів передбачити неможливо. Про це 12 липня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, російський агресор ні на мить не залишає Харків у спокої.

"Географію та час обстрілів передбачити неможливо. Зазвичай з 12 ночі до 5 ранку по Харкову завдаються ракетні удари", - розповів Ігор Терехов.

Міський голова зазначив, що 11 липня об'їхав практично всі місця руйнувань після масових обстрілів Харкова, де працювали рятувальники. Представники ДСНС обстежили будинки та дали дозволи на відновлювальні роботи.

"Комунальні служби розпочали розбір завалів, ремонт під'їздів, де вибиті шибки, дуже багато покрівель пошкоджено. Також сьогодні вночі були обстріли однієї з центральних частин міста. На щастя, ніхто не постраждав, але багато руйнувань у житлових будинках харків'ян", - повідомив Ігор. Терьохів.

Міський голова додав, що крім своєї основної роботи деякі комунальні служби задіяні у створенні оборонних споруд для допомоги українським військовим.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Раніше Ігор Терехов розповів, що російська армія перейшла до інтервальних обстрілів Харкова. Він зазначив, що така тактика спрямована на збільшення кількості жертв серед мирного населення, зокрема працівників ДСНС, які оперативно виїжджають на місце події та потрапляють під повторні обстріли.